Viljandi Metall kaotas Barrus/Võru Võrkpalliklubile teise mängu järjest

Barrus/Võru Võrkpalliklubi võttis naiste Meistriliigas teise järjestikuse võidu, kui kolmes geimis mängiti üle tabelis kaks kohta kõrgemal asuv Viljandi Metall. 

Kuus päeva tagasi Viljandis toimunud vastasseisus koduvõistkonna Viljandi Metalli geimivõiduta jätnud Barrus/Võru Võrkpalliklubi ei loovutanud geimi ka põhiturniiri teises omavahelises kohtumises, kui kodusaalis mänginud võrulannadele läks kirja 3:0 (25:18, 25:19, 25:23) võit. Rünnakul seitse (efektiivsus 41%) ja blokis kolm punkti toonud Salme Adeele Hollas panustas võitu 10 punkti. Aigi Jukk aitas võitjaid 8 punktiga. Renate Pikk tõi viljandlannadele üleplatsimängijana 15 (+9) ja Kelly Metsamärt 10 punkti.

Võru lahendas rünnakuid 31- ja Viljandi 30-protsendiliselt, sarnane oli ka naiskondade positiivne servi vastuvõtt – Võrul 51% ja Viljandil 54%. Külalised jäid hätta servil, kui kuue ässa kõrvale kogunes 15 viga. Kui Viljandi esindus jäi servil üheksaga miinusesse, siis Võru naiskond omakorda ühega plussi – viie vea juures löödi kuus ässa.

Seitsme koatuse kõrvale kolmanda võidu teeninud Barrus/Võru Võrkpalliklubi jätkab viiendal kohal, olles kogunud kümme punkti. Üheksa mänguga 14 punkti teeninud Viljandi Metall on kolmas. Pühapäeval kell 16 võõrustab Võru võistkond neljandal real paiknevat Rae Spordikool/VIASTONit.

 

Naiste Meistriliiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ning turniiritabel SIIN

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: