Gerardo`s Toys/Neemeco liikus kindla võiduga veerandfinaali

Naiste karikavõistlustel lõppes esimene eelring, kui koha veerandfinaalis tagas esiliiga valitsev meister Gerardo`s Toys/Neemeco. 

Lilleküla Gümnaasiumis toimunud eelringi korduskohtumine Gerardo`s Toys/Neemeco ja Viimsi/Tallinna Ülikooli vahel kujunes ühepoolseks, kui võõrustajad loovutasid geimides vaid 14, 18 ja 20 punkti. Ka seeria avamäng oli lõppenud Gerardo`s Toys/Neemeco 3:0 paremusega.

Andra Tamsalu panustas koduvõistkonna võitu 9 ja Kädi Böckler 8 punkti. Silja Ostrov ja Ingrit Lang assisteerisid 7 punktiga. Kõik eelpool nimetatud mängijad viibisid väljakul vaid kahes esimeses geimis, misjärel oli koduvõistkonna edasipääs kindel ja võimaluse said ka vahetusmängijad. Külaliste poolel kogus enim punkte Elina Lebedeva, kes lõpetas mängu 11 punktiga. Sirli Tänav lisas Viimsi/Tallinna Ülikooli kontosse 7 punkti.

Võõrustajad olid selgelt paremad rünnakul, kui punktiks löödi 40% tõstetest, külaliste sama näitaja oli 28%. Blokis oli punktidega 6-3 parem Viimsi/Tallinna Ülikool.

Gerardo`s Toys/Neemeco läheb veerandfinaalis kokku Tartu Ülikool/Bigbankiga. Eelviimane veerandfinalist selgub 19. oktoobril kell 14 Viljandi Spordihoones algavas mängus, kui eelringi korduskohtumises lähevad vastamisi Viljandi Metall ja TBD Pharmatech/Kastre. Avamängu võitis 3:1 tulemusega TBD Pharmatech/Kastre.

Eelringide viimane kohtumine toimub 20. oktoobril kell 13 NET Spordihallis, kus edasipääsu eest mängivad avavaatuses 3:2 võidu võtnud Dorpat/Tartu vald/TKSK ja Barrus/Võru Võrkpalliklubi.

 

Tänase mängu kordus:


Naiste karikavõistluste ajakava ja tulemused on leitavad SIIN 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: