Selver x TalTech jätkas Cronimet liigat kaotusega Jekabpilsile

Täna toimus Cronimet liigas üks mäng, kui tiitlikaitsja Selver x TalTech pidi kodusaalis tunnistama Läti klubi Jekabpilsi Luši paremust.

Liigahooaja teise kohtumise pidanud Tallinna klubi pidi oma fännide ees vastu võtma 0:3 (23/25 15/25 25/27) kaotuse ning pole kahe mänguga võiduarvet avada suutnud.

Haigustega hädas olnud Selver x TalTechi ridades tegi täna küll kaasa nende rünnakuliider Lincoln Williams, ent haigusest alles taastuv mängumees piirdus siiski vaid 7 punktiga (-4) ja lahendas rünnakuid vaid 25-protsendiliselt. Meeskonna edukaim oli 10 punktini (+3) jõudnud Keith Pupart, Tristan Täht ja Ian Parish lisasid kumbki 6 silma (+0 ja +1).

Andres Toobali juhendatava meeskonna vastuvõtt oli 39% ja rünnak 36%, blokist teeniti 5 punkti ja servil löödi 4 ässa ning eksiti 12 servil.

Jekabpilsi resultatiivseimaks kerkis 14 punktiga (+4) Eduards Stiegelis. Lätlaste vastuvõtt oli 38%, rünnakuid lahendati 40-protsendiliselt, blokk saadi Selveri meestele ette 9 korral ning servijoonelt teeniti 9 punkti ja eksiti 17 pallingul.

Tabeli tipus on 6 punktiga Tartu Bigbank, järgnevad Jekabpils samuti 6 punktiga ning Robežsardze/Riia 3 punktiga. Selver x TalTech, Pärnu Võrkpalliklubi, Võru Barrus Võrkpalliklubi ja Daugavpils pole võiduarvet avanud.

Järgmisel nädalavahetusel on Eesti klubidel taas kodumängude nädal, kui külla sõidavad Robežsardze ja Daugavpils.

Vaata ajakava ja tabeliseisu. 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: