Kohaliku rannavollesuve lõpetavad Eesti meistrivõistlused Pärnus

Reedest pühapäevani leiavad Pärnus DÜÜNil aset Eesti meistrivõistlused rannavõrkpallis, mis märgivad kohaliku rannavollehooaja ametlikku lõppu.

Eesti meistrivõistlused saavad avapaugu reedel, kui kell 16.30 alustatakse meeste kvalifikatsiooniga. Laupäeval kell 10 stardivad meeste ja naiste põhiturniirid ning täispika võistluspäeva lõpetavad veerandfinaalid. Pühapäevane finaalpäev, kus peetakse poolfinaalid ja kohamängud, algab samuti kell 10.

Pühapäevastest kohtumistest näevad kogupaketi tellijad otsepilti Delfi vahendusel.

Eesti meistritiitlile on meeste turniiril kandidaate mitmeid, kellest enamik on sel suvel Standard rannavolle suvetuuril etapivõidu juba kirja saanud – Urmas Piik ja Dmitri Korotkov, Mihkel Nuut ja Karl Maidle, Jaan Rebel ja Kaur Erik Kais, aga ka tulevaks saalivõrkpallihooajaks Bigbank Tartuga liitunud Kusti Nõlvak ja Rasmus Meius.

Üllatama on võimelised ka vanameistrid Argo Arak ja Kaarel Kais, kellest viimane alles eelmisel nädalavahetusel venna Kaur Erikuga Paide Tariston Cupil kolmandaks tuli. Samuti on Pärnus võistlemas värskelt rannavõrkpalli Ida-Euroopa meistrivõistlustel ehk EEVZAl U-18 vanuseklassis hõbemedalid kaela saanud Armin Kender ja Patrik Parijõgi.

Naiste turniiril on suursoosikuteks Heleene Hollas ja Liisa Remmelg, ent ka Eesti teine paar Eva Liisa Kuivonen ja Liisa-Lotta Jürgenson on tiitlivõistlusel kohal ning valmis kulla nimel heitlema. Seejuures kuuluvad kaks Eesti parimat paari Eesti meistrivõistluste põhiturniiril ühte alagruppi, seega suurt vastasseisu võib Pärnus näha juba laupäeval.

Kui professionaalsed paarid Hollas – Remmelg ja Kuivonen – Jürgenson võiksid eelduste kohaselt kindlalt finaalpäeva pääseda, siis seda võib oodata ka Gerli Gullilt ja Mari Loormanilt, Hanna Pajulalt ja Liisa Põldmalt ning sarnaselt Kenderile ja Parijõgile nädala esimeses pooles EEVZAl võistelnud ja U-18 vanuseklassis koguni esimeseks tulnud Marta-Mia Ploomipuult ja Hannemai Hanimägilt.

Vaata kõiki Eesti meistrivõistluste osalejaid siit.

Eesti meistrivõistluste ajakava ja tulemusi näeb veebilehelt skoor.ee. Meeste põhiturniiri ajakava näeb siit, naiste oma siit. Kvalifikatsiooni tulemused on meestel siin.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: