Standard rannavolle suvetuur jätkub: Mati Vetevoolu mälestusturniir toob EEVZA võistlussarja kuulumise puhul Eestisse rahvusvahelise seltskonna

Standard rannavolle suvetuur jätkub teise etapiga 20.-22. juunini Kloogarannas, kui Mati Vetevoolu mälestusturniir on ka osa EEVZA meistrivõistlustest. Nädalavahetusel on Kloogarannas mõõtu võtmas lisaks Eesti paaridele ka tugevaid tiime Lätist, Leedust ja Ukrainast.

Mälestusturniiri ajakava kohaselt mängivad neljapäeval nii mehed kui naised kvalifikatsiooniturniiril ning samal õhtul alates kell 17.00 saavad peetud ka meeste põhiturniiri esimesed ringid. Reedel viiakse põhiturniirid lõpule ning alustatakse play-offidega, laupäeval  tulevad liivale vaid meeste ja naiste neli paremat paari. Meeste neljapäevane võistluspäev algab kell 12.00, naistel 11.00, reedel ja laupäeval kell 10. Kõiki mänge saavad Delfi kogupaketi tellijad jälgida Delfi TVst.

2023. aastal rändas Mati Vetevoolu mälestusturniiri võit noorte Mantas Donela ja Karolis Palubinskasega Leetu ning ka tänavu on leedukad Kloogarannas kohal. Eesti paaridest on favoriidikoormat kandmas Urmas Piik ja Dmitri Korotkov, kes olid mullu parimate eestlastena kolmandad, ning Mihkel Nuut ja Karl Maidle, kes madistasid omavahel ka Standard suvetuuri avaetapi finaalis Škoda Rakvere Cupil. Rakveres jäid 2:0 võiduga peale Nuut ja Maidle. Lätlastest heitlevad esikoha eest Olivers Bulgacs ja Markuss Graudins.

Vaata kõiki meeste osalejaid siit.

Naiste turniiri esikoha eest heitlevad Eva Liisa Kuivonen ja Liisa-Lotta Jürgenson, kes omavad ka turniiri kõrgeimat asetust. Suurimat konkurentsi asuvadki Kuivonenile ja Jürgensonile eelduste kohaselt pakkuma välismaised paarid, kui kohal on leedulannad Ariana Rudkovskaja ja Skalve Krizanauskaite, Irina ja Ljubov Zobnina ning lätlannad Varvara Brailko ja Marta Vildere ning ukrainlannad Yeva Serdiuk ja Daria Romaniuk. Reitingu alusel on paremuselt teine Eesti naispaar Mati Vetevoolu mälestusturniiril Maret Kuuse ja Laura-Liisa Maiste, kes paigutati põhiturniiril seitsmendaks.

Vaata kõiki naiste osalejaid siit.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: