Nädalavahetusel toimub meeste esiliigas 8 mängu

Meeste esiliiga jätkub laupäeval nelja ja pühapäeval samuti nelja mänguga. 

Nädalavahetuse esimene mäng algab laupäeval kell 13, kui Kiili spordihoones mängivad EstNor/Kiili ja Põltsamaa Võrkpalliklubi. COOLBET Pärnu võõrustab kell 14 BMF/Rakvere Võrkpalliklubi ja Advokaadibüroo Premium/Rae vald samal ajal IMsport/Türi võistkonda. Kell 17 kohtuvad Võru spordihoones Danpower/Võru Võrkpalliklubi ja Selver Tallinn Spordikool.

Pühapäevane võistluspäev saab hoo sisse kell 11, kui ainsana kaotuseta püsiv Tallinna Ülikool mängib kodusaalis punktide eest COOLBET Pärnuga. Kell 12 tulevad TalTechi spordihoones väljakule Selver Tallinn Spordikool ja EstNor/Kiili. Kell 13 saab Maaülikooli spordihoones näha EMÜ/Structura ja IMsport/Türi vastassseisu ning kell 14 Rakvere Rahu hallis BMF/Rakvere Võrkpalliklubi ja Advokaadibüroo Premium/Rae valla kohtumist. Pühapäeval saab otseülekande vahendusel kaasa elada kahele vastasseisule, täpsem info on leitav siin.

Tallinna Ülikool hoiab 17 punktiga turniiritabelis esikohta, BMF/Rakvere Võrkpalliklubi järgneb ühe vähemepetud mängu juures 13 ja Selver Tallinn Spordikool 11 punktiga. Audentese SG/Noortekoondis hoiab 10 punktiga neljandat ja Advokaadibüroo Premium/Rae vald samuti 10 punktiga viiendat kohta.

 

Meeste esiliiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ja turniiritabel SIIN

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: