Eesti paarid jõudsid Balti tuuri viimasel etapil kindlalt veerandfinaali

Käesoleval nädalavahetusel toimub Lätis Liepajas rannavõrkpalli Balti tuuri kolmas, Depo Openi nimeline etapp, kus ainsate Eesti paaridena kaasa löövad Heleene Hollas ja Liisa Remmelg ning Urmas Piik ja Dmitri Korotkov edenesid alagrupi võitjatena veerandfinaali.

Turniiril viienda paigutuse teeninud Hollas ja Remmelg kuulusid Balti tuuri viimasel etapil D-alagruppi, kus alistati esmalt ülekaalukalt 2:0 (21:9, 21:7) 12. asetusega Läti paar Alise Eksta ja Gerda Snore ning seejärel samuti kindlalt 2:0 (21:12, 21:14) Leedu esindus Ieva Vasiliauskaite ja Jekaterina Kovalskaja.

Pühapäeval kell 9 kohtuvad eestlannad veerandfinaalis lätlannade Vanesa Grosberga ja Ruta Treijaga, kes võitsid kaheksandikfinaalis kaasmaalasi Inga Canderet ja Sanita Pungat.

Vaata kõiki naiste tulemusi.

Meeste võistlusel hoiavad Eesti lippu kõrgel neljanda asetusega Piik ja Korotkov, kes alistasid D-alagrupis esmalt 2:1 (17:21, 21:15, 15:10) kvalifikatsioonist põhiturniirile murdnud noore Läti duo Karlis Jaundžeikarsi ja Matīss Šalkovskise. Alagrupivõidu kindlustas samuti kvalifikatsiooni kaudu põhiturniirile jõudnud 16- ja 15-aastaste lätlaste Ralfs Andrejevsi ja Eduards Dūdensi 2:0 (21:10, 21:13) alistamine.

Piigi ja Korotkovi veerandfinaalivastane on pühapäeval kell 10 Läti paar Toms Liepa ja Ernests Puskundzis, kes alistasid kaheksandikfinaalis tänavusel Kiirkasiino suvetuuril mitmel korral edukalt kaasa löönud lätlased Arnis Reliņši ja Rinalds Aišpursi.

Vaata kõiki meeste tulemusi.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: