Kolmandas geimis seitse järjestikust punkti kogunud TalTech/Tradehouse alustas poolfinaalseeriat võidukalt

Naiste karikavõistluste esimene poolfinaalmäng pakkus pealtvaatajatele kolmegeimilise vastasseisu, mis lõppes TalTech/Tradehouse`i võiduga Audentese SG/Noortekoondise üle.

Tund ja 10 minutit kestnud kohtumise esimeses geimis loovutas koduvõistkond TalTech külalistele 23 punkti. Ka teine geimi kujunes tasavägiseks, kui Audentese SG/Noortekoondis kogus 22 punkti. Ühepoolseks kujunenud kolmandas geimis tegid võõrustajad 5:3 eduseisus 7:0 vahespurdi ning võitsid geimi 25:11 ja kogu kohtumine seega 3:0 (25:23, 25:22, 25:11) paremusega.

Kohtumise kokkuvõttes oli võistkondade erinevus rünnakuprotsendil 11 (TalTechil 47% ja Audentese SG/Noortekoondisel 36%). Eriti silmapaistvalt tegutsesid võitjad kolmandas geimis, realiseerides 67% tõstetest. Esimeses geimis oli see number 46 ja teises 37 protsenti. Blokis jäid võitjad peale punktidega 11-1 ja pallingul 8-7.

TalTechi poolel kogusid kahekohalise punktisumma kolm pallurit, edukaim oli 14-ga Marily Lass, kelle efektiivsus oli mängu parim +11. Milja Raitis lisas 11 ja Kätriin Põld 10 punkti. Audentese SG/Noortekoondisele tõi Nora Lember 15 ja Karlotta Kattai 12 punkti. Seejuures oli Kattai nelja plusspunktiga külaliste ridades ainus, kelle efektiivsusnäitaja oli positiivne.

Korduskohtumise peavad naiskonnad 11. detsembril kell 15.30 Audentese Spordikeskuses. Audentese SG/Noortekoondise 3:0 või 3:1 võit viib vastasseisu kuldsesse geimi, ülejäänud tulemused esikohamatšile omakorda TalTech/Tradehouse`i. Teises poolfinaalis on vastamisi Rae Spordikool/VIASTON ja Viljandi Metall, kes mängivad esimest korda 3. detsembril kell 17 Jüri spordihoones, teistkordselt minnakse vastamisi 4. detsembril kell 16 Viljandi Kesklinna koolis.

 

Naiste karikavõistluste ajakava ja tulemused on leitavad SIIN 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: