Karikafinaalis kaotanud Audentese SG/Noortekoondis võttis Meistriliigas kindla võidu

Naiste Meistriliigas toimus teisipäeval tabeli keskosas paiknevate lähirivaalide lahing, kui vastamisi olid neljandat kohta hoidev Audentese SG/Noortekoondis ja viiendal real paiknev Rae Spordikool/VIASTON. Kindla võidu võttis pühapäeval karikafinaalis mänginud Audentese SG/Noortekoondis. 

Kodusaalis mänginud Audentese SG /Noortekoondis loovutas avageimis 15 ja teises 19 punkti. Kolmandas geimis kogusid külalised 16 punkti, mis tähendas võõrustajate 3:0 (25:15, 25:19, 25:16) võitu. Seega ei õnnestunud Rae Spordikool/VIASTONil revanši võtta, kui ka põhiturniiri esimeses ringis teenis omavahelises mängus 3:0 võidu Audentese SG/Noortekoondis.

Võitjate ridades oli parimas hoos Nora Lember, kes kogus 18 punkti ja jäi 11-ga plussi. Võitjate 11 blokipunktist koguni seitse toonud Anu Talvar lisas 14 (+10) ja detsembrikuu parim mängija Eva Liisa Kuivonen 10 punkti. Maria Säästla tõi külalistele 11 punkti.

Lisaks lõpptulemusele kinnitavad Audentese SG/Noortekoondise paremust ka statistilised näitajad – pallingu vastuvõtt 42%-31%, rünnak 43%-31%, blokipunktid 11-4 ja serviässad 10-1. Kohtumist saab uuesti vaadata SIIN.

Kaheksast mängust viienda võidu saavutanud Audentese SG /Noortekoondis jätkab neljandal kohal, olles kogunud 15 punkti. Viiendal kohal paiknev Rae Spordikool/VIASTON on kümne mänguga noppinud üheksa punkti. Homme kell 19 toimub Tartu Ülikooli spordihoones Emajõelinna võistkondade duell, kui vastamisi lähevad tabeli kuues TBD-Biodiscovery Tartu ja teine Tartu Ülikool/Bigbank. Mängu otseülekanne on nähtav SIIN.

 

Naiste Meistriliiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ning turniiritabel SIIN

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: