Selgus Aadu Luukase karikavõistluste esimene poolfinalist

Täna selgus esimene Aadu Luukase karikavõistluste poolfinalist, kui Tartu Bigbank oli ka veerandfinaali korduskohtumises 3:0 (25:8, 25:17, 25:19) parem esiliigaklubist AB Premium/Rae vald.

Tartu meeskonna peatreener Alar Rikberg jagas tänagi mänguaega pea kõigile, Tartu resultatiivseimaks kerkis kõik kolm geimi väljakul viibinud Albert Hurt 16 punktiga (+9). Martti Juhkami panustas 8 (+8) punkti ning võrdselt 7 silma lisasid nii Valentin Kordas (+3) kui Taavet Leppik (+5).

Tartu vastuvõtt oli 61%, rünnakuid lahendati 55-protsendiliselt, blokist teeniti 2 punkti ja servil löödi koguni 13 ässa (neist 5 läks Hurda arvele) ja eksiti samuti 13 pallingul.

AB Premium/Rae valla edukaim oli rünnakul 7 punktiga (+6) Veiko Raaman, 5 punkti (-6) lisas Karlis Klaar. Rae valla vastuvõtt oli 38%, rünnak 31%, nii bloki kui serviga saadi 2 punkti (servivigu tehti 8).

Bigbanki poolfinaalivastane tuleb paarist Pärnu VK – Eesti Maaülikool.

Ka poolfinaalis selgitatakse edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes – kui mõlemad võistkonnad saavad ühe võidu, siis loetakse esimesena punkte. 3:0 ja 3:1 skoorid annavad võitjale 3 punkti, 3:2 võit annab võitjale 2 ja kaotajale 1 punkti. Kui kahe mängu kokkuvõttes on ka punktide arv sama, siis selgub järgmisesse ringi pääseja kuldse geimiga.

Karikafinaalid toimuvad nii naistele kui meestele 22. detsembril.

Vaata tulemusi ja ajakava.

Veerandfinaalpaarid:

Tallinna Ülikool – TalTech

Eesti Maaülikool – Pärnu VK

AB Premium/Rae vald – Tartu Bigbank 0:3; 0:3

Tallinna Selver – Viljandi VK 3:0;

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: