Eesti Maaülikool/Structura suutis Aadu Luukase karikavõistlustel Pärnult geimi napsata

Täna peeti Aadu Luukase karikavõistluste esimene veerandfinaalmäng paaris Eesti Maaülikool/Structura ja Pärnu Võrkpalliklubi, millest väljus võitjana Pärnu meeskond. 

Korduskohtumine leiab aset 6. novembril kell 19.00 Pärnus.

Täna suutis esiliigas mängiv Maaülikool/Structura võita aste kõrgemal mängiva klubi vastu ühe geimi, saades kodusaalis 1:3 (25/22 19/25 20/25 18/25) kaotuse.

STATISTIKA: Võitjate parim oli 19 punktiga (+14) Andrus Raadik, 17 punkti kanti nii Markus Uuskari kui Tony Tammiksaare arvele (+12 ja +8) ning Kristo Joosep Peterson lisas 13 silma (+8).

Pärnu vastuvõtt oli 58% ja rünnak 43%, blokist saadi 13 punkti (6 blokki pani Peterson) ja servil löödi 11 ässa ja tehti 16 viga.

Eesti Maaülikool/Structura resultatiivseim oli 14 punktiga (+6) Hergo Hansman, 11 punkti (+6) panustas Tamur Viidalepp ja 10 (+5) Rauno Kink.

Maaülikooli vastuvõtt oli 43%, rünnak 33%, blokiga teeniti 4 ja serviga 7 punkti (10 viga).

Sellest paarist edasipääseja kohtub järgmisena kas Selver x TalTechiga või Advokaadibüroo Premium/Rae valla – EstNor/Kiili paari võitjaga. Advokaadibüroo Premium/Rae valla ja EstNor/Kiili peavad eelringi mänge, kus avakohtumise võtis EstNor/Kiili.

Esimene poolfinalist selgub reedel, mil veerandfinaali kordusmängus lähevad Võru spordihoones vastamisi Danpower/Võru VK ja Võru Barrus VK. Mäng algab kell 19.00.

Veerandfinaali võitjaks osutub kaks võitu saanud võistkond või juhul, kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Mängu eest antavate punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Aadu Luukase karikavõistlustel veerandfinaalpaarid:

EMÜ/Structura vs Pärnu VK 0:1

Selver x TalTech vs Advokaadibüroo Premium/Rae vald või EstNor/Kiili

Danpower/Võru VK vs Võru Barrus VK 0:1

IMsport/Türi SK vs Tartu Bigbank 0:1

Vaata ajakava.

Karikafinaalid toimuvad nii naistele kui meestele 14. detsembril Tartus. 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: