Cronimet liigas läheb Lätti punktilisa püüdma Võru Barrus. Lüütsepp: eesmärk on kaks võitu

Sel nädalavahetusel peetakse Cronimet liigas kaks kohtumist, kui Võru Barrus Võrkpalliklubi sõidab punktilisa püüdma Lätti.

Laupäeval, 19. oktoobril kell 18.00 kohtub Barrus Jekabpilsi Lušiga ning pühapäeval, 20. oktoobril kell 18.00 Ezerzeme/DUga.

Cronimet liiga liider ongi hetkel Jekabpilsi Luši, kes on võitnud kaks ja pole kaotanud ühtegi kohtumist. Tartu Bigbank on kahe võidu ja ühe kaotusega teine ning Robežsardse/Riia samuti kahe võidu ja ühe kaotusega kolmas. Ezerzeme/DU on kahe võiduga neljas, ühe võiduga Võru Barrus VK viies ja ühe punktiga Pärnu VK kuues ning Selver x TalTech pole veel punktiarvet avanud.

Vaata ajakava ja tabeliseisu.

Võru meeskond pidas neljapäeval esimese kohtumise Aadu Luukase karikavõistlustel, kus nende veerandfinaali vastaseks on esiliigaklubi Danpower Võry VK. Avamängu võitis Barrus 3:0. Ka viimases Cronimet liiga kohtumises oli Oliver Lüütsepa juhendatav meeskonda edukas, kui 3:0 saadi jagu Robežsardzest.

Lüütsepp ütleb, et meeskond sai viimasest Cronimet liiga kohtumisest enesekindlust. “Viimane kohtumine Riiaga oli selline, et vastane ei olnud nii hea, kui nad olid enne meie mängu Tartu vastu ja hooaja eel. Aga ma ei taha sellega enda poistelt midagi ära võtta, 3:0 on ju tulemus ja eks me ise tegime selleks ka midagi, et nad nii head ei olnud. Oli üsna mugav mängida, pidime vaid fookust hoidma. Sellest võidust saime palju enesekindlust juurde,” vaatas peatreener viimasele liigamängule tagasi.

“Selle nädalavahetuse osas on meil selge eesmärk mõlemas mängus võit võtta. Madalamaid eesmärke ei saa endale seada. Selge see, et lihtne see pole, sest Lätis on raske ja nad mängivad kodupubliku ees alati hästi. Lisaks on meil all bussireis ja ses osas tuleb väike proovikivi taas. Aga õnneks on kõik mehed terved ja saame minna täiskoosseisus võitlusse,” lisas Lüütsepp.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: