Võru Barrus alustas Aadu Luukase karikavõistlusi linnarivaali vastu 3:0 võiduga

Täna peeti Võrus esimene Aadu Luukase karikavõistluste veerandfinaalmäng, kui omavahel võtsid mõõtu linnarivaalid Danpower/Võru VK (esiliigaklubi) ning Cronimet liiga meeskond Barrus Võru VK. 

Kõigile meestele mänguaega jaganud Oliver Lüütsepa juhitav Barrus võttis avamängust 3:0 (25:19, 25:23, 25:8) võidu.

STATISTIKA: Võitjate parim oli 12 punktiga (+10) Henri Treial, 10 punkti (+7) lisas Renato Santos ja 9 (+5) Robin Kahu. Barruse vastuvõtt oli 42% ja rünnakuid lahendati 55-protsendiliselt, blokist saadi 14 punkti ja servil löödi 6 ässa ja tehti 11 viga.

Danpoweri poolel kogus enim punkte Mart Mandel, kelle arvele kogunes 13 silma (+4), 6 punkti kanti nii Mirko Hani, Jarek Jänese kui Priit Tigase arvele. Danpoweri vastuvõtt oli 57% ja rünna 44%, blokist saadi 7 ja servilt 1 punkt (eksiti 13 pallingul).

Korduskohtumine toimub Võru spordihallis 25. oktoobril kell 19.00. Selle paari võitja kohtub poolfinaalis Tartu Bigbanki ja IMsport/Türi SK paari võitjaga.

Ülejäänud veerandfinaalid algavad järgmisel nädalal.

Nädalavahetusel peeti esimene eelringi kohtumine, kui vastamisi läksid esiliigaklubid Advokaadibüroo Premium/Rae vald ja EstNor/Kiili ja 3:1 jäi peale EstNor/Kiili meeskond.

Aadu Luukase karikavõistlustel veerandfinaalpaarid:

EMÜ/Structura vs Pärnu VK

Selver x TalTech vs Advokaadibüroo Premium/Rae vald või EstNor/Kiili

Danpower/Võru VK vs Võru Barrus VK

IMsport/Türi SK vs Tartu Bigbank

Vaata ajakava.

Karikafinaalid toimuvad nii naistele kui meestele 14. detsembril Tartus. 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: