Kender ja Parijõgi jäid U-20 EMi kaheksandikfinaalis alla Rakvere MK-etapi võitjatele

Armin Kender ja Patrik Parijõgi jõudsid laupäeval U-20 vanuseklassi rannavõrkpalli EMil Poolas Myslowices kaheksandikfinaali, ent mõni nädal tagasi Rakvere MK-etapil võidutsenud rootslaste Jacob Hölting Nilssoni ja Elmer Anderssoni vastu ei saadud.

Eestlased pääsesid alagrupi kolmandatena esmalt 24 parema sekka, kus võeti laupäeval raske 2:1 (21:17, 17:21, 16:14) võit portugallaste Gustavo Reisi ja Tomas Teixeira üle.

Võiduga Portugali paari üle 16 parema paari sekka edenenud Kender ja Parijõgi läksid seejärel kaheksandikfinaalis kokku medalipretendentide Hölting Nilssoni ja Anderssoniga Rootsist. Vähem kui kuu tagasi Rakveres Futures taseme MK-etapi kuldmedali võitnud rootslased osutusid Eesti noormeestele liiga suureks pähkliks, leppides 0:2 (17:21, 11:21) kaotusega.

Pühapäeval on Kenderil ja Parijõgil võimalus püüda üheksandat kohta, kui kohtutakse Sloveenia paari Miha Kosanci ja Benjamin Mugerliga. Mängu algusaeg on selgumisel.

Vaata kõiki U-20 EMi noormeeste tulemusi.

Lill Kandimaa ja Grete Jürgenson, kes alagrupi neljanda kohaga sõelmängudele ei pääsenud, jätkasid laupäeval mängimist kohtadele 25-29. Aserbaidžaani paar Lizi Latsabidze ja Sabina Alizada alistati 2:0 (21:8, 21:13).

Vaata kõiki U-20 EMi neidude tulemusi.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: