Kender ja Parijõgi kaotasid veerandfinaalis ning Lukas ja Lust play-offi avaringis

Gruusias Kachretis jätkuvatel U18 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel olid laupäeval võistlustules ka Eesti paarid Armin Kender ja Patrik Parijõgi ning Kirke Liise Lukas ja Emma Lust. 

Alagrupis kolmest kohtumisest kaks võitnud Armin Kender ja Patrik Parijõgi läksid 24 parema seas vastamisi Taani eakaaslaste Storm Lui Geneti ja Viktor Markwian Oldenborgiga, kes alagrupis võitsid ühe mängu. Võitjas kahtlust ei tekkinud, kui Eesti paar oli parem 2:0 (21:17, 21:15) resultaadiga. Järgmises ringis võitsid meie noormehed 2:0 (21:13, 21:17) tulemusega alagrupis vaid võite tunnistanud Rootsi duo Axel Enlund ja Axel Algulin.

Veerandfinaal Itaalia noormeeste Matteo Iurisci ja Laurin Zoeschgi vastu pakkus tasavägise heitluse, kust väljus 2:0 (21:18, 21:18) võiduga saapamaa esindus. Homme kohtuvad Kender ja Parijõgi samuti veerandfinaalis kaotanud Hollandi võistkonna Tom Sonneville ja Bram Van Der Weliga.

Kirke Liise Lukas ja Emma Lust mängisid play-offi avaringis belglannade Anne-Line Vervloet’ ja Lotte De Clercqiga, kellele jäädi kindlalt 0:2 (9:21, 10:21) alla. Pühapäeval lähevad Lukas ja Lust  vastamisi Serbia võistkonna Djurdja Torbica ja Irena Validziciga.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: