Eesti paaridel ei õnnestunud U18 rannavolle EMi avapäeval võiduarvet avada

10.-14. juulini Gruusias Tbilisis toimuvatel U18 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel esindavad Eestit Armin Kender ja Patrik Parijõgi ning Kirke Liise Lukas ja Emma Lust, kumbki paar esimesel võistluspäeval võitu kirja ei saanud.

Kender ja Parijõgi, kes omavad endaealiste tiitlivõistlusel 16. asetust, pidasid neljapäeval A-alagrupis ühe kohtumise. Vastamisi mindi ühe asetuse võrra madalama Ukraina paari Roman Marynini ja Bohdan Romanyshyniga, kellele kaotati 0:2 (23:25, 13:21). Lisaks ukrainlastele kuuluvad A-alagruppi turniiri kõrgeima paigutusega kohalik Gruusia paar Saba Sibashvili ja Manuchar Dekanadze ning Horvaatia duo Oliver Škorić Budimir ja Toni Mišura.

Reedel Eesti aja järgi kell 8 kohtuvad eestlased horvaatidega– alagrupi viimane mäng ootab Eesti noormehi ees kell 15.40, kui teisel pool võrku on Gruusia esindus.

Vaata kõiki U18 rannavõrkpalli EMi noormeeste tulemusi.

Lukas ja Lust mängisid neljapäeval Eesti noormeestest ühe mängu rohkem, ent võidurõõmu ei tundnud. G-alagruppi kuuluvad 23. asetusega eestlannad kaotasid esmalt 0:2 (23:25, 14:21) Kreeka eakaaslastele Eleni Alexogloule ja Myrto Paschalakile, seejärel samuti 0:2 (23:25, 11:21) poolataridele Zuzanna Przybyszewskale ja Aleksandra Wolnyle.

Lukase ja Lusti alagrupis on lisaks Kreeka ja Poola duodele ka Armeenia paar Milena ja Elizaveta Tonoyan, kellega võetakse mõõtu reedel Eesti aja järgi kell 13.

Vaata kõiki U18 rannavõrkpalli EMi neidude tulemusi.

Kenderit ja Parijõge juhendab EMil Dmitri Korotkov, Lukast ja Lusti Laos Lukas.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: