Kuivonen ja Jürgenson said Spiezi MK-etapil magusa revanšiga kaela pronksmedalid

Rannavõrkpallurid Eva Liisa Kuivonen ja Liisa-Lotta Jürgenson lõpetasid Šveitsis Spiezis toimuva Futures taseme MK-etapi kolmandal kohal, mängides medalikohtumises üle turniiri kõrgeima asetusega šveitslannad Annique Niederhauseri ja Leona Kerneni.

Samad paarid läksid kokku ka neljapäeval alagrupi esimeses ringis, kus jäid kindlalt 2:0 (21:13, 21:14) peale just koduse turniiri neljandana lõpetanud Niederhauser ja Kernen. Pühapäeval olid rollid praktiliselt pöördunud, sest Kuivonen ja Jürgenson alistasid vastased seisuga 2:0 (21:18, 21:15).

Eesti naistel eelnes kohamängule poolfinaal, kus mindi vastamisi Tšehhi paari Marketa Slukova ja Karin Zolnercikovaga. Poolfinaali esimene geim kujunes väga haaravaks ja eestlannad kallutasid selle ka enda kasuks, teises jäädi samas tšehhitaridele selgelt alla. Slukova ja Zolnercikova hoog püsis ka otsustavas geimis ning 2:1 (24:26, 21:15, 15:8) mänguvõiduga edenes Tšehhi paar turniirivõidu peale mängima.

Lisaks Slukovale ja Zolnercikovale jõudis finaali ka Hollandi duo Brecht Piersma ja Wies Bekhuis. Piersmat ja Bekhuisit saatis edu ka finaalis, triumfeerides Spiezis 2:0 (21:19, 21:14) võiduga.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: