Pärnu Võrkpalliklubi uueks peatreeneriks saab Rainer Vassiljev

Pärnu Võrkpalliklubi uueks peatreeneriks saab Rainer Vassiljev, kellega sõlmiti kolme aasta pikkune leping. Abitreenerina alustab Vassiljevi kõrval tööd Kermo Basov. 

Pärnu võrkpalliklubi juhatuse liige Jaanus Nõmmsalu: “Raineriga vesteldes Pärnu Võrkpalliklubi tulevikust, oli üsna kiirelt selge, et meie nägemused kattuvad ja saame mõelda veidi kaugemale, kui üks aasta ja sõlmisime lepingu kolmeks hooajaks. Rainer toob klubisse uut hingamist ja kogemust. Kasvavad ootused noorte mängijate arengule ja tulemusele. Ootame põnevusega uut hooaega.”

Rainer Vassiljev: “Pärast järjekordset välisklubide juhendamise perioodi olin avatud jälle koduliigasse naasmisele. Pärnu Võrkpalliklubi visioon ja ambitsioon tulevikuks tundus väga huvitav ja motiveeriv, et selles kaasa lüüa. Vaatame seda pisut pikema pilguga ja loodetavasti tõuseb sellest koostööst kasu Eesti võrkpallile laiemalt. Samas usun, et ka juba järgmine hooaeg tuleb siinsetes liigades väga võitluslik ja põnev, sest klubid saavad järjest paremini komplekteeritud.”

“Kermol oli oluline roll Zalau klubi edukas hooajas Rumeenia meistriliigas. Ta on viimase hooajaga ennast statistikuna igati tõestanud ja usun, et ta on valmis järgmise sammu astuma ja lisaks ka abitreeneri rolli võtma,” iseloomustab uus peatreener oma abilist Kermo Basovit.

40-aastane Vassiljev on varasemalt juhendanud Eestis Tartu Bigbanki, Rakvere Võrkpalliklubi ja Tallinna Selver Tallinna. Välisklubidest on tema tööandjateks olnud Volley Schönenwerd Šveitsis, Cuprum Lubin ja Chemeko-System Gwardia Wrocław Poolas, Kuutiohomes Pafiakos Kürprosel ja SCM Zalău Rumeenias. Samuti on ta abitreenerina juhendanud Eesti rahvusmeeskonda ja -naiskonda.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: