Credit24 Meistriliigas tulevad sel nädalal väljakule Saaremaa, TalTech ja Bigbank

Credit24 Meistriliiga jätkub mängudega juba teisipäeval, mil Kuressaares kohtuvad Saaremaa Võrkpalliklubi ja TalTech. Eesti klubidest tuleb nädalavahetusel uuesti väljakule Saaremaa ja kaks mängu peab kodusaalis ka Bigbank Tartu. Kõik Eestis toimuvad mängud on otsepildis nähtavad Postimehes.

Liigatabelis on Saaremaal täisedu viie võiduga kirjas 15 punkti (Saaremaal ja tabei viimasel Amber-Arlangal on mäng rohkem peetud), teine on Jekabpilsi Luši (10 punkti), kolmas 7 punkti kogunud Pärnu Võrkpalliklubi. Bigbank on 6 punktiga kuues, TalTech samuti 6 punktiga seitsmendal kohal. Eesti klubidest hoiab Selver Tallinn 4 punktiga seitsmendat kohta.

Saaremaa ja TalTech on omavahel Credit24 Meistriliigas juba korra mänginud, kui 7. oktoobril peetud kohtumises jäi Saaremaa peale tulemusega 3:0. Homne mäng Kuressaares algab kell 19.00.

Uuesti tulevad Saaremaa mängijad platsile laupäeval, 24. oktoobril, kui kodusaalis võetakse vastu Läti klubi Jelgava Biolarsi. Mäng algab kell 16.00.

Kaks kohtumist peab nädalavahetusel ka Bigbank Tartu, kes mängib Tartu Ülikooli spordihoones laupäeval kell 18.00 RTU/Robežsardze/Jurmalaga ning pühapäeval kell 18.00 Jelgava Biolarsiga.

Vaata tabeliseisu ja kõiki tulemusi.

Liigamängude pileteid saab osta Piletikeskusest.

Credit24 Meistriliiga mängud 20.-25. oktoobril:

20.10 kell 19.00 (Kuressaare SH) Saaremaa VK – TalTech, live-skoor

24.10 kell 16.00 (Kuressaare SH) Saaremaa VK – VK BIOLARS/Jelgava, live-skoor

24.10 kell 18.00 (Jekabpils) SK Jēkabpils Lūši – Daugavpils Universitāte/Ezerzeme, live-skoor

24.10 kell 18.00 (TÜ SH) Bigbank Tartu – RTU/Robežsardze/Jurmala, live-skoor

25.10 kell 18.00 (TÜ SH) Bigbank Tartu – VK BIOLARS/Jelgava, live-skoor

COVID-19 leviku tõkestamiseks on Eesti Võrkpalli Liit koostöös Eesti Olümpiakomiteega loonud põhimõtted, millest võrkpallimängudel lähtuda tuleb: 

  • Pealtvaatajate kuni 50-protsendiline täitumus ja hajutatus saalis.
  • Keelatud on pasunate kasutamine.
  • Pealtvaatajad peavad kandma maski. Korraldajal on selleks variandid: võetakse ise kaasa, võimalik osta kohapeal või pileti hinna sees ning jagatakse kohapeal.
  • Hajutatud istumine, järgides 2+2 reeglit.
  • Maski kandmine korraldajal (teenindaval personalil, lauakohtunikud jne).
Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: