Täht ja Põldma pääsesid U20 EMil põhiturniirilt edasi, Kandimaa ja Jürgenson piirdusid alagrupimängudega

Reedel jätkasid Eesti paarid Tristan Täht ja Joosep Põldma ning Lill Kandimaa ja Grete Jürgenson Lätis Riias toimuvatel U20 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel põhiturniiri mängudega. Esimese ja alagrupist edasi viinud võidu võtsid Täht ja Põldma, Kandimaa ja Jürgenson jäid põhiturniiril võiduta.

Täht ja Põldma pidasid reedel B-alagrupis kaks mängu, millest esimene kaotati ja järgmine võideti. Kõigepealt jäädi 0:2 (20:22, 18:21) alla sakslastele Tristan Fröbelile ja Tamo Wüstile, seejärel alistati 2:0 (21:18, 21:18) Moldova paar Alexei Usatov ja Daniil Didorciuc. Laupäeval alustavad eestlased play-offiga, aga vastased selguvad alles hommikul – raskete ilmaolude tõttu jäeti reedel pooleli A-alagrupi viimane kohtumine Iisraeli duo Yari Yahli Hidekeli ja Ilai Day ning Portugali võistkonna Tomas Teixeira ja Tomas Sousa vahel, mille võitjaga Täht ja Põldma kokku lähevad. Iisraeli ja Portugali paarid selgitavad võitja laupäeval kell 9, Täht ja Põldma asuvad matši võitjaga edasipääsu nimel mängima kell 10.40.

Vaata kõiki noormeeste U20 EMi tulemusi.

Kandimaa ja Jürgenson olid neljapäevase mängupäeva järel raskes seisus, sest kirjas oli kaks 1:2 kaotust ning reedel jäi G-alagrupis kohtuda vaid alagrupi liidrite, Ungari paari Hanna Gubiku ja Zsófi Vasváriga. Eestlannad ei suutnud tugevat vastast üle mängida – 0:2 (14:21, 14:21) kaotusega jäädi alagrupis neljandaks ning play-offi ei pääsetud. Laupäeval ootab eestlannasid ees turniiri viimane matš, kui kell 15.40 mängitakse 25.-29. kohtale Iisraeli esinduse Daniela Gonzalezi ja Ronni Rivka Laviega.

Vaata kõiki tütarlaste U20 EMi tulemusi.

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: