Kiirkasiino suvetuur jätkub: Haven Kakumäel peetaval Creditea/Teras Beach Cupil läheb esikohtade nimel tihedaks rebimiseks

Kiirkasiino suvetuur jätkub juba eeloleval nädalavahetusel Tallinnas Haven Kakumäe Optibeti rannaareenil, kus peetakse sarja neljas etapp Creditea/Teras Beach Cup.

Meespaare on osalemas 21, naisi on registreerunud 17 paari. Reedel algusega kell 18.00 peetakse kvalifikatsiooniturniirid, laupäeval toimuvad alagrupimängud ja veerandfinaalid, pühapäeval poolfinaalid ja medalimängud. Laupäeval ja pühapäeval algab võistluspäev kell 10.00. Pühapäevastest kohtumistest näeb otsepilti Postimehe vahendusel.

Vaata kõiki osalejaid.

Meeste turniiril on kohal eelmisel etapil Kloogarannas esikoha võitnud Kaur Erik Kais ja Rasmus Meius ning neile finaalis alla jäänud Urmas Piik ja Siim Ennemuist, kes on sel hooajal olnud väga heas hoos. Poodiumi kõige kõrgemale astmele soovivad kindlasti astuda ka Dmitri Korotkov ja Jaan Rebel, kes osalesid nädalavahetusel esmakordselt koos MK-etapil Poolas.

Creditea/Teras Beach Cup on mitmele mängijale peaprooviks enne augusti alguses esmakordselt toimuvat rannavolle Rahvuste Karikat, kus Eestit esindavad lisaks meie esiduole Kusti Nõlvakule ja Mart Tiisaarele Kais – Meius ja Korotkov.

Haven Kakumäel on kohal ka alati heas vormis olevad vanameistrid Kaarel Kais ja Argo Arak, Karl Jaani – Timo Lõhmus, Kaspar Pomerants – Rauno Tamme jt tugevad paarid, kaasa teeb ka kaks duot Lätist (Valdis Stalidzans – Armands Putnis ja Arnis Relins – Aivars Sviklis).

Vaata meeste ajakava ja tulemusi.

Naiste turniiril on esikoha nimel oodata tasavägist võitlust, sest viimasel etapil võitjaks tulnud Eesti parim naispaar Heleene Hollas ja Liisa Soomets seekord kaasa ei tee. Küll aga on kohal Kloogaranna etapil hõbedale tulnud Liisa-Lotta Jürgenson ja Eva Liisa Kuivonen ja ka kolmanda ning neljanda koha omanikud ehk Annemar Neiland – Merike Errit ja noortekoondislased Karlotta Katta – Liisa Põldma.

Eestlannadele pakuvad konkurentsi ka kaks duot Leedust – Monika Salkute – Rugile Grudzinskaite ja Irina Zobnina – Daniele Kvedaraite.

Vaata naiste ajakava ja tulemusi. 

Kiirkasiino rannavolle suvetuuri järgmised etapid:

30.–31. juulil – Haven Kakumäe Optibet rannaareenil CREDITEA/TERAS BEACH Cup

6.–7. augustil Paides TARISTON Cup

26.-28. augustil Pärnus Eesti meistrivõistlused

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: