Nädalavahetusel peetavad naiste Balti liiga mängud toimuvad Eestis

Algaval nädalavahetusel jagatakse naiste Balti liigas punkte neljas mängus, mis kõik toimuvad Eestis. Väljakule tulevad nii Tartu Ülikool/Bigbank, TalTech/Tradehouse kui Barrus/Võru Võrkpalliklubi. 

Laupäeval kell 17 võõrustab ainsana punktita püsiv TalTech/Tradehouse tabelis seitse kohta kõrgemal paiknevat Jelgavat. Kell 18 lähevad Tartu Ülikooli Spordihoones vastamisi turniiritabelis teisel kohal paiknev Tartu Ülikool/Bigbank ja eelviimast kohta hoidev DU/MILATSS. Mängu otseülekanne on nähtav SIIN.

Pühapäevase võistluspäeva avab Võrus toimuv kohtumine, milles püüavad punktiarvet kasvatada Barrus/Võru Võrkpalliklubi ja DU/MILATSS. Võru esindus läheb nädalavahetusele vastu tabeli üheksanda võistkonnana. Tund aega hiljem pannakse pall mängu Tartu Ülikooli Spordihoones, kus punktide eest võistlevad kodused konkurendid Tartu Ülikool/Bigbank ja TalTech/Tradehouse. Tegemist on Tartu Ülikool/Bigbanki ja TalTechi tänavuse hooaja kolmanda omavahelise vastasseisuga, kui Eesti karikavõistluste veerandfinaalseerias võttis Tartu esindus kaks 3:0 võitu. Kohtumise, mis ühtlasi läheb Eesti meistrivõistluste arvestusse, otseülekanne on jälgitav SIIN.

 

Naiste Balti liiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ning turniiritabel SIIN

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: