Credit24 Meistriliiga algab tiitlikaitsja Tallinna Selveri ja Tartu Bigbanki vastasseisuga

Pühapäeval, 3. oktoobril kell 18.00 algab Tartu Ülikooli spordihoones Credit24 Meistriliiga uus hooaeg, kui kohtuvad tiitlikaitsja Tallinna Selver ja valitsev Eesti meister Tartu Bigbank.

Pileteid saab osta Piletikeskuse lehelt. Mängu näeb otsepildis ka Postimehe vahendusel.

Omavahel on meeskonnad hooajaeelsetes kontrollkohtumistes kahel korral vastamisi läinud ja mõlemad mängud lõppesid tulemusega 2:2.

Tartu Bigbanki jaoks on hooaeg juba alanud, sest meeskond teeb kaasa ka Meistrite liiga eelringis, kus on tänaseks peetud kaks võidukat mängu.

Tartu meeskonna ridades on kahe hooaja vahel toimunud mitmed muudatused. Üks peamisi rünnakujõude Märt Tammearu liikus Belgia tippklubisse Roeselare Knacki, Stefan Kaibald liitus Saksamaa meistriliigaklubiga Königs Wusterhauseni Netzhoppers ja nurgaründaja positsioonil on meeskonnaga liitunud Martti Juhkami, Tamur Viidalepp ning Taavet Leppik. Lisaks jätkab põhimeestest Albert Hurt. Diagonaalründajana paneb end Tartus proovile Valentin Kordas, põlvelõikusest taastuva põhisidemängija Kert Toobali asemele toodi meeskonda aasta lõpuni laenule TalTechi sidemängija Aleksander Eerma, kes jagab mänguaega koos kogenud Ronald Järvega. Tempoosakonnas on tagasi eelmisel hooajal Hispaanias mänginud Mart Naaber, kelle kõrval jätkavad põhikoosseisus Alex Saaremaa ja Kevin Soo.

Vaata Bigbanki koosseisu.

Peatreener Alar Rikberg vihjas hooajaeelsel pressiüritusel, et meeskonna väga tiheda mängugraafiku tõttu võib pühapäeval Selveri vastu platsil olla tavapärasest erinev koosseis, sest põhimeestele on vaja Meistrite liiga tõttu rohkem taastumisaega võimaldada.

Selveri ridades on samuti toimunud mitmed olulised muudatused, alustades peatreenerivahetusest. Rainer Vassiljev juhendab sel hooajal Poola esiliigas Wroclavi klubi ning Selveri peatreeneriks asus seni abitreenerina tegutsenud Andres Toobal, kes peab uues rollis oma esimese mängu just homme.

Mängijatest on Selverist lahkunud kolm Eesti koondislast – Renee Teppan, Kristo Kollo ja Andrus Raadik, Teppan mängib Türgis ja Kollo ning Raadik Soomes. Põhisidemängijana jätkab ka koondises hea kogemuse saanud Renet Vanker. Meeskonnas on ka üks leegionär, kanadalasest nurgaründaja Johnson Pierce. Meeskonna põhimeestest jätkavad Selveris nurgaründajad Oliver Orav ja Denis Losnikov, tagasi on vahepeal rannavollele keskendunud diagonaal Timo Lõhmus, kes jagab mänguaega Mihkel Nuudiga. Tempomeestest jätkavad Marx Aru, Mihkel Varblane ja Helger Hääl, liberona Sten Vahtras.

Vaata Selveri koosseisu.

Järgmised liigamängud toimuvad 9. ja 10. oktoobril.

Vaata ajakava.

Credit24 Meistriliiga mängudele pääsevad pealtvaatajad, kel on:

  • COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise tõend
  • COVID-19 läbipõdemise tõend, mille diagnoosi kinnitava SARS-CoV-2 testi tegemisest või diagnoosi kinnitamise kuupäevast ei ole möödunud rohkem kui 180 päeva
  • 72 tundi enne üritusele sisenemist tehtud PCR test (negatiivne), mille on teostanud tervishoiuteenuse osutaja
  • 48 tundi enne üritusele sisenemist tehtud antigeeni kiirtest (negatiivne), mille on teostanud tervishoiuteenuse osutaja
  • Tõendit ei ole vaja esitada kuni 18-aastastel külastajal. Ole valmis oma vanust tõestama dokumendi alusel.
Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: