Pähn ja Kangro võtsid Nõo Lihavürsti karikasarjas neljanda etapivõidu

Nõo Lihavürsti karikasarja viiendat etappi alustas 12 paari, kes paigutati kahe-miinuse-tabelisse vastavalt edetabelipunktidele.

Plussringi läbisid kaotuseta üldliidrid Ragnar Pähn ja Kunnar Kangro ning Maksim Ševtšenko ja Roland Pajuleht. Miinusringist võitlesid ennast kohamängudele Aaron Oliver Aaviste ja Daniel Sedlak ning Kaur Kattai ja Tõnu Leemet. Veerandfinaali kaotusega lõpetasid turniiri viienda kohaga Timo Raidoja ja Martti Juhkami ning Henry Maask ja Aleks Mõttus.

Poolfinaalides olid võidukad plussringist tulnud võistkonnad. Finaali ja ühtlasi turniirivõit läks paarile Pähn ja Kangro, kolmanda koha mängu võitsid Aaviste ja Sedlak. Nõo Lihavürsti karikasarja edetabelit juhivad Pähn ja Kangro, kellel on viie etapiga koos 98 punkti. Teisel positsioonil on 74 punktiga Aaviste ja Sedlak ning kolmandal 64 punktiga Lääne ja Meilus.

Nõo Lihavürsti karikasarja meeste kuues etapp toimub Rannakeskuses 28. juunil algusega kell 17. Täpsem info ja registreerimine Rannakeskuse kodulehel www.rannakeskus.ee.

 

Meeste 5. etapi lõppjärjestus:

1. Ragnar Pähn – Kunnar Kangro

2. Maksim Ševtšenko – Roland Pajuleht

3. Aaron Oliver Aaviste – Daniel Sedlak

4. Kaur Kattai – Tõnu Leemet

5. Timo Raidoja – Martti Juhkami

5. Henry Maask – Aleks Mõttus

7. Markus Andreas Tamm – Martin Elias Tamm

7. Johann Olaf Lääne – Steven Meilus

9. Juhan Püvi – Timo Teearu

9. Meris Pärna – Sander Lepp

9. Devin Põlluste – Peeter Samoldin

9. Kristjan Unt – Madis Küüsvek

 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: