BARRUS/Võru VK avas punktiarve, Rae SK/VIASTON jätkas võidukalt

Naiste Meistriliiga tänastes mängudes olid edukad BARRUS/Võru Võrkpalliklubi ja Rae Spordikool/VIASTON. 

Võõrsil mänginud BARRUS/Võru Võrkpalliklubi koduvõistkond Audentese SG/Noortekoondisele geimi ei loovutanud, saavutades 3:0 (25:19, 25:21, 25:22) võidu. Võitjate särgis kogus ainsana kahekohalise punktisumma Laura Kaur, kelle arvele märgiti 11 punkti. Anette Arak tõi kaotajatele samuti 11 punkti.

Mõlemad võistkonnad kogusid blokis viis punkti ja lahendasid rünnakuid 34-protsendiliselt. Võõrustajad lõid neli ja külalised kaheksa serviässa.

Võru esindus paikneb kolme punktiga turniiritabelis viiendal kohal, Audentese SG/Noortekoondis punktiarvet avanud ei ole.

Koduvõistkonna kaotusega lõppes ka teine kohtumine, kui Viimsi/Tallinna Ülikool jäi 0:3 (11:25, 16:25, 19:25) tulemusega alla eelmise hooaja finalist Rae Spordikool/VIASTONile. Võitjate kangelaseks tõusis 19 punkti kogunud Liis Kiviloo, kelle rünnakuefektiivsus oli 72% ja kasutegur +16. Nette Peit lisas 16 (+14) punkti. Sirli Tänav ja Siret Kaukver vastasid koduvõistkonna ridades kuue punktiga.

Rae naiskond oli selgelt parem nii rünnakul kui blokis, lahendades punktiks 47% rünnakutest ja kogudes kaheksa blokipunkti. Viimsi/Tallinna Ülikooli rünnakuefektiivsus oli 25% ja blokis nopiti üks punkt.

Rae Spordikool/VIASTONil on turniiritabelis kirjas maksimaalsed üheksa punkti, kui lisaks kahele Meistriliiga mängule võideti ka Balti liiga vastasseis Audentese SG/Noortekoondise vastu. Kaks mängu kaotanud Viimsi/Tallinna Ülikool punktiarvet avanud ei ole.

 

Naiste Meistriliiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ning turniiritabel SIIN

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: