Karikavõistluste viimane veerandfinalist on Dorpat/Tartu vald/TKSK

Dorpat/Tartu vald/TKSK võitis naiste karikavõistluste eelringis teistkordselt Barrus/Võru Võrkpalliklubi ja kindlustas sellega koha veerandfinaalis. 

Võrus toimunud avamängu 3:2 tulemusega võitnud Dorpat/Tartu vald/TKSK olid edukas ka korduskohtumises, saavutades 3:0 (25:21, 25:17, 26:24) võidu.

28 tõstet saanud ja neist 13 realiseerinud Kerttu Lääne panustas võitu 14 (+9) ja Katariina Vengerfeldt 9 punkti. Hanna-Liisa Ilves tõi külalistele 13 ja Haide Haring 10 punkti.

Esiliigas mängiv Dorpat/Tartu vald/TKSK oli selgelt parem nii rünnakul kui blokis, näidates 42-protsendilist rünnakuefektiivsust ja kogudes kaheksa blokipunkti. Võrulannade rünnakuefektiivsus oli 32% ja blokis koguti neli punkti.

Veerandfinaalis läheb Dorpat/Tartu vald/TKSK kokku tiitlikaitsja TalTech/Macta Beautyga. Ülejäänud kolm veerandfinaalpaari moodustavad Rae Spordikool ja Rae Spordikool/VIASTON, Gerardo`s Toys/Neemeco ja Tartu Ülikool/Bigbank ning TBD Pharmatech/Kastre ja Audentese SG/Noortekoondis. Rae võistkonnad avavad seeria 23. oktoobril kell 18.30 Tuule spordihoones.

 

Naiste karikavõistluste ajakava ja tulemused on leitavad SIIN 

Eesti võrkpalli toetavad:
Peatoetaja: